• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • ЄС схвалив реалізацію кормової добавки, що знижує викиди метану коровами
    Опубликовано: 2022-02-28 16:09:17

    23 лютого країни-члени Європейського Союзу схвалили збут на території ЄС інноваційної кормової добавки, яка може скоротити викиди метану на 35%.

    Про це повідомляє ProAgro Group з посиланням на Agriland.

    Добавка Bovaer 10, що складається з 3-нітрооксипропанолу, допоможе знизити викиди метану, потужного парникового газу, що виділяється коровами.

    Європейський комісар з питань охорони здоров’я та безпеки харчових продуктів Стелла Кіріакідес сказала: “інновації є ключем до успішного переходу до більш стійкої продовольчої системи.

    ЄС продовжує лідирувати в забезпеченні безпеки продуктів харчування, одночасно адаптуючись до нових технологій, які можуть зробити виробництво продуктів харчування більш стійким”.

    “Скорочення викидів метану, пов’язаних з сільським господарством, має ключове значення в нашій боротьбі зі зміною клімату, і сьогоднішнє рішення є дуже показовим прикладом того, чого ми можемо досягти завдяки новим сільськогосподарським інноваціям”, – додала вона.

    Инф. proagro.com.ua

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.