• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Науковці створили часник без запаху
    Опубликовано: 2021-12-26 13:08:10

    Часник – чудова спеція, яка покращує смак багатьох страв. Особливо часто його використовують у східній кухні. Утім, часник має побічний ефект – неприємний запах, тому часто споживачі у ресторанах відмовляються від страв з ним. Та цю проблему вже розв’язано. Після шести років експериментів ліванська компанія “Garlidoux” розробила часник зі звичним смаком, але без неприємного запаху. Про це повідомляє SEEDS, пише agronews.ua.

    Насправді, це не зовсім часник, а часникова паста, пише the961.com. Вона не лише позбавляє від неприємного запаху, а й від інших побічних ефектів після вживання часнику, як-от неприємні відчуття у шлунку.

    “Ми розробили технологію, яка зводить до нуля побічні ефекти сирого часнику, зберігаючи на 100% форму, смак, смак, переваги сирого часнику. Відтепер сирий часник можна їсти, не страждаючи від наслідків неприємного запаху з рота, болю в шлунку, розладу травлення, спраги, будь-яких неприємних відчуттів, пов’язаних із сирим часником. Наша мета — отримати частку на світовому ринку часнику”, – зазначає Халіл Абуррусс, генеральний директор “Garlidoux”.

    Инф. agronews.ua

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.