• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Озвучено причини обмеження на ввезення польської свинини
    Опубликовано: 2021-10-29 10:06:41

    У Польщі вирує африканська чума свиней (АЧС). Станом на 18-те жовтня захворювання зареєстровано на 112 свиногосподарствах. Про це повідомляє pigua.info, пише agronews.ua.

    За перші п’ять місяців 2021-го року виявлено тільки два спалахи. З настанням літнього сезону кількість спалахів стала різко збільшуватися, при цьому більшість спалахів сталася у вересні.

    Найбільшу кількість спалахів АЧС зафіксовано в Підкарпатському воєводстві — 55, Вармінсько-Мазурському —  16, та  Нижньосілезьке —12).

    Найбільша кількість інфікованих свиней: Любуське воєводство (5 спалахів,16 667 гол.), Великопольське  воєводство (9 спалахів, 5 604 гол.) Вармінсько-Мазурське воєводство (16 спалахів з 4 115 свинями).

    Тому згідно з Розпорядженням компетентного органу України перелік воєводств, з яких не можна поставляти свинину в Україну розширився і тепер включає:
    — Підкарпатське;
    — Підляське;
    — Люблінське;
    — Вармінсько-Мазурське;
    — Любуське;
    — Великопольське;
    — Нижньосілезьке;
    — Західнопоморське;
    — Малопольське;
    — Лодзьке;
    — Свектошинське.

    Инф. agronews.ua

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.