• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Стало відомо, яким цьогоріч буде урожай гороху
    Опубликовано: 2021-09-13 15:03:36

    Станом на 3 вересня горох було обмолочено з 242,4 тис. га або 100% площі при середній урожайності 2,35 т/га. Про це повідомляє agravery, пише agronews.ua.

    Попередня оцінка врожаю – 570 тис. т, що на 19% більше минулорічних результатів українських фермерів та відповідає врожаю 2019 року.

    «З початком сезону закупівельні ціни на горох в Україні, як і в Росії, зростаюсь вслід за цінами на пшеницю та іншими кормами, як на внутрішньому ринку, так і на зовнішньому», —  повідомило Співтовариства виробників і споживачів бобових України

    За словами експертів, у цьому випадку Індія – основний споживач гороху – збільшить виробництво у поточному сезоні у порівнянні з попередніми на 12% з 23,03 млн т до 25,72 млн т.

    Це значно перевищує середній показник останніх 5 років у 22 млн т, що вище очікувань ринку, тому скорочення урожаю в Канаді через засухи доки не дає додаткової підтримки цінам.

    Инф. agronews.ua

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.