• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • На Запоріжжі зафіксовано масові захворювання свиней
    Опубликовано: 2021-09-05 11:09:10

    У Молочанську Пологівського району зафіксували спалах африканської чуми свиней. Через це у Пологівській райдержадміністрації провели нараду. Про це повідомляє agrotrend, пише agronews.ua.

    За інформацією райдержадміністрації, на засілданні вирішили встановити карантин на території Молочанська. Крім того, ввели заходи щодо ліквідації та недопущення захворювання африканською чумою свиней на території.

    В рамках карантину потрібно дотримуватися таких заходів:
    Обов’язково утримувати свиней в “закритому режимі”.

    Заборонено утримувати свиней на територіях міжнародних повітряних, морських, річкових портів і прикордонних залізничних станцій.

    Заборонено переміщення свиней (інших тварин і птиці) та харчових продуктів з них без супровідних ветеринарних документів.

    Заборонено згодовування свиням  без термічної обробки залишків харчових продуктів, боєнських відходів.

    Заборонено реалізацію і використання м’яса та продуктів забою свиней, інших тварин (птиці), що не пройшли ветеринарно-санітарної експертизи та отриманих від тварин, що не піддані передзабійному огляду в установленому порядку.

    Де саме чума, на приватному подвір’ї чи в господарстві не повідомляється.

    Инф. agronews.ua

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.