• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Україна цьогоріч очікує рекордного врожаю пшениці
    Опубликовано: 2021-08-20 12:07:44

    В Україні вже намолочено понад 29 млн тонн пшениці, це більше, ніж за весь сезон торік. Про це повідомляє прем’єр-міністр Денис Шмигаль, пише agronews.ua.

    «В Україні продовжується збір зернових і зернобобових культур. І цього року ми можем вийти на рекордні показники врожайності в порівнянні з минулими роками2, – сказав Шмигаль.

    За його словами, вже намолочено понад 29 млн тонн пшениці, відповідні цифри свідчать, що, ще не закінчивши сезон, ми вже отримали на 4 млн тонн більше, ніж минулого року в цілому. За минулий рік було намолочено 25 млн тонн пшениці.

    Для того аби зробити аграрний сектор ще більш конкурентоспроможним та зручним для учасників ринку, ми працюємо над створенням Аграрного реєстру. Це новий рівень (взаємин — ред.) між державою та сільгоспвиробником, що базується на принципах прозорості, зручності та доступності», – сказав Шмигаль.

    Инф. agronews.ua

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.