• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • В Україні створено аграрний сектор бджільництва
    Опубликовано: 2021-08-22 10:06:01

    У складі управління тваринництва та племінної справи Департаменту аграрного розвитку Міністерства аграрної політики та продовольства України створений сектор розвитку бджільництва , який очолила Оксана Борейко. Про це повідомляє Подільські Вісті, пише agronews.ua.

    Завданням новоствореного сектору розвитку бджільництва є формування та реалізація державної політики у сфері бджільництва, забезпечення організації та проведення заходів з діагностики, профілактики і боротьби з хворобами та потравами бджіл, організація та забезпечення контролю за якістю продуктів бджільництва. А ще сектор розроблятиме технологічні вимог до проведення селекційно-племінної роботи в галузі бджільництва, організовуватиме та координуватиме підготовку проектів рішень і документів з питань розвитку бджільницької галузі.

    Оксана Борейко працювала головним спеціалістом і державним експертом експертної групи у сфері аналізу ризиків у Міністерстві розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України. А до того завідувала сектором оцінки ризиків Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів. Оксана Олександрівна брала участь у засіданнях робочої групи з питань розвитку бджільництва при Міністерстві розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України.

    Инф. agronews.ua

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.