• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Ціни на пшеницю і кукурудзу знизились
    Опубликовано: 2021-07-12 18:05:03

    Ціни на кукурудзу та пшеницю знову показали зниження. Вересневий контракт на пшеницю на Чикаго знизився на 0.04 $/бу, на Євронекст знизився на 0.25 €/т, а на чорноморську на 2.5 $/т. Грудневий ф’ючерс на американську кукурудзу знизився на 0.08 $/бу, а на чорноморську на 1.0 $/т. Про це повідомляє Телеграм-канал Barva Invest, пише agronews.ua.

    Позитивні результати збирання озимої пшениці в США можуть дещо перекрити втрати ярої, яка зазнала значних втрат від посухи. У Франції з запізненням почалось збирання озимої пшениці, Наразі зібрано 1% площ, проти 10% минулого року. Стан посівів залишається на високому рівні. Український ринок продовжує просідати з початком збирання нового урожаю.

    Напередодні нового звіту WASDE ринок намагається оцінити перспективу майбутнього урожаю американської кукурудзи та подальші погодні умови, в той час, як оцінки урожаю бразильської кукурудзи продовжують знижуватись. Серед позитивних новин можна відзначити зниження запасів та зростання виробництва етанолу в США за минулий тиждень, що може надати додатковий попит на переробку. Український ринок залишається мало ліквідним через розрив у цінах попиту та пропозиції.

    Инф. agronews.ua

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.