Ціни на пшеницю і кукурудзу знизились

12 июл, 18:05

Ціни на кукурудзу та пшеницю знову показали зниження. Вересневий контракт на пшеницю на Чикаго знизився на 0.04 $/бу, на Євронекст знизився на 0.25 €/т, а на чорноморську на 2.5 $/т. Грудневий ф’ючерс на американську кукурудзу знизився на 0.08 $/бу, а на чорноморську на 1.0 $/т. Про це повідомляє Телеграм-канал Barva Invest, пише agronews.ua.

Позитивні результати збирання озимої пшениці в США можуть дещо перекрити втрати ярої, яка зазнала значних втрат від посухи. У Франції з запізненням почалось збирання озимої пшениці, Наразі зібрано 1% площ, проти 10% минулого року. Стан посівів залишається на високому рівні. Український ринок продовжує просідати з початком збирання нового урожаю.

Напередодні нового звіту WASDE ринок намагається оцінити перспективу майбутнього урожаю американської кукурудзи та подальші погодні умови, в той час, як оцінки урожаю бразильської кукурудзи продовжують знижуватись. Серед позитивних новин можна відзначити зниження запасів та зростання виробництва етанолу в США за минулий тиждень, що може надати додатковий попит на переробку. Український ринок залишається мало ліквідним через розрив у цінах попиту та пропозиції.

Инф. agronews.ua


Адрес новости: http://agrinews.com.ua/show/328438.html



Читайте также: Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM