• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • NPK для овочевих культур: чим підживлювати буряк?
    Опубликовано: 2021-04-19 12:09:47

    NPK для овочевих культур: чим підживлювати буряк?

    Буряки, як й інші овочеві культури, потребують правильної «підгодівлі». Від цього залежать майбутні розміри коренеплодів та, відповідно, врожай.  Без якісних NPK тут не обійтися. Для ефективного та повноцінного живлення овочевих культур аграрії здебільшого обирають комплексне мінеральне добриво Нітроамофоска.

    «Нітроамофоска-М» – NPK виробництва українського підприємства «Тетра-Агро». Добриво підходить як для зернових, так і для овочевих культур, як от цибулі, картоплі, моркви та, звісно, буряку. Воно позитивно впливає на ріст рослин та сприяє доброму врожаю. Якість цього міндобрива на своїх полях уже перевірили аграрії із Західної, Північної та Центральної України.

    То що таке Нітроамофоска-М? Це гранульоване комплексне мінеральне добриво. Секрет його ефективності у поєднанні трьох корисних елементів таких як фосфор, азот і калій. Вони становлять основу «харчування» рослин. Добриво насичене потрібними мікроелементами. Це, зокрема – Na, Zn, Mn, MgO, S, CaO, Cu та Fe. У комплексі вони добре впливають на землю та належно живлять агрокультури.

    Зрозуміло, що якщо хочете отримати щедрий врожай буряку, його потрібно комплексно «підгодувати». Щоб отримати бажаний врожай буряку потрібно звернути увагу на кілька нюансів:

    1. Регулювання кислотності ґрунту. Це потрібно для нівелювання чинників, які обмежують розростання коренеплодів та засвоєння ними поживних речовин. Для цього «Тетра-Агро» розробила Нітроамофоску-М NPK 9:18:22.

    2. Контроль за рівнем вмісту в ґрунті азоту, фосфору і калію, основних елементів живлення рослин. Для цього «Тетра-Агро» розробила Нітроамофоску-М з різним співвідношенням цих макроелементів NPK 8:20:25, NPK 15:15:15, NPK 16:16:16, NPK 7:17:21 та згадана вже NPK 9:18:22.

    3. Правильні норми та терміни внесення. Середні дози внесення «Нітроамофоски-М» на овочеві культури становлять 200-600 кілограм на гектар та залежать від попередніх двох пунктів. 

    Добриво від «Тетра-Агро» підсилює стійкість рослин до заморозків, зменшує ураження кореневими гнилями, борошнистою росою та іншим. Позитивно впливає на землю. Продукція має відповідні сертифікати та паспорти якості. Добриво екологічне, інноваційне та корисне. У продукції немає хімічних фосфатів, які можуть шкодити довкіллю чи закислювати ґрунт. Необхідну сировину постачають з Єгипту та Білорусії.

    Якщо у вас виникли запитання і ви не знаєте, який варіант для вашого господарства найоптимальніший – не проблема. У цьому вам допоможуть консультанти. Для уточнення інформації та замовлення набирайте – (066) 133 26 77.

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.