• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Львівщина збільшила обсяг сільгоспвиробництва за рахунок тваринництва
    Опубликовано: 2021-03-26 17:01:03

    Обсяг сільськогосподарського виробництва у Львівській області в січні-лютому 2021 року порівняно з аналогічним періодом виріс на 0,6%. Сільськогосподарські підприємства наростили обсяги продукції на 2,9%. Про це повідомляє Департамент агропромислового розвитку Львівської облдержадміністрації, пише agronews.ua.

    «Збільшення обсягів валового виробництва відбулося за рахунок збільшення обсягів вирощування сільськогосподарських тварин на 4,3%, в тому числі свиней на 11,2%, птиці всіх видів на 1,2%. Збільшено обсяги виробництва яєць на 2,1 млн шт, виробництва м’яса в живій вазі на 2,5 тис. Т », – зазначила директор департаменту агропромислового розвитку Тетяна Гетьман.

    Поголів’я свиней станом на 1 березня 2021 р становить 374,3 тис голів, що більше до відповідної дати попереднього року на 40,1 тис голів, або 12%. За темпами виробництва валової сільськогосподарської продукції Львівська область займає 4 місце серед регіонів України за обсягом – 8 місце.

    Инф. agronews.ua

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.