• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • В Україні ринок добрив зазнав кардинальних змін за останні 10 років
    Опубликовано: 2021-02-13 11:02:17

    Ринок комплексних добрив в Україні за останні 10 років зазнав кардинальних змін. Переінакшилась сама його ідея та логіка. Про це заявив виконавчий директор зі співпраці з VIP-клієнтами компанії BINFIELD Ігор Костишин. Про це повідомляє «Український клуб аграрного бізнесу», пише agronews.ua.

    «Люди стали вносити добрива з урахуванням технології під певні культури, під результати аналізу ґрунту. До того ж, на ринку з’явилися нові продукти. Наприклад, мікрогранульовані добрива, якими, в тому числі, займається наша компанія, велику популярність набирають рідкі добрива. Тобто ринок рухається у напрямку ефективних і технологічних продуктів, у напрямку якісного підвищення мінерального живлення», — зазначає він.

    Разом із тим Ігор Костишин наголосив, що коронавірус  дещо змінив настрій аграріїв.

    «Вони стали акуратнішими, прискіпливішими, застережливими. Адже хоча завдяки кризі вартість їхньої продукції зросла майже вдвічі порівняно з минулим роком, відбулося подорожчання і насіння, і засобів захисту рослин, і добрив», — додає експерт.

    Він додав, що аграрії стали менш легковажно витрачати гроші, оскільки ніхто не розуміє, що буде наступного року. Тому зараз вони частіше обирають позицію бути більш запасливими. Відчувається, що вони менше налаштовані на розвиток, а більше — на збереження того, що вже мають.

    Инф. agronews.ua

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.