• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Поголів’я ВРХ в Україні за рік скоротилось на 6,2%
    Опубликовано: 2021-01-21 12:03:07

    В Україні наразі утримується майже 2,9 млн голів ВРХ. Державна служба статистики України опублікувала дані про поголів’я сільськогосподарських тварин станом на 1 січня 2021 року. Згідно зі звітом відомства, кількість великої рогатої худоби зменшилась у всіх типах господарств. Про це повідомляє Meat-Inform, пише  agronews.ua.

    Загалом в Україні наразі утримується майже 2,9 млн голів ВРХ. Це на 192 тис. або 6,2% менше, ніж було на початку січня 2020 року. Зокрема, у господарствах населення налічується 1,902 млн голів худоби, що на 6,9% менше за минулорічні показники. На підприємствах України утримують майже 998 тис. голів ВРХ. Таким чином, з січня 2020 року цей показник зменшився на 4,9%.

    Варто зазначити, що станом на 1 січня в Україні утримувалося 1,693 млн корів. За рік їх поголів’я знизилось на 5,4%.

    Згідно зі статистичними даними, в країні також зменшилося поголів’я малої рогатої худоби. Наразі в усіх типах господарств утримують 1,144 млн голів овець та кіз. Це на 5% менше, ніж у січні минулого року.

    Инф. agronews.ua

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.