• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Україна та Катар планують затвердити нові форми ветеринарних сертифікатів
    Опубликовано: 2020-12-17 17:03:40

    Україна розглядає Катар як перспективний ринок для збільшення поставок сільськогосподарської продукції, розповів Міністр розвитку економіки, торгівлі і сільського господарства України Ігор Петрашко в ході телефонної розмови з Міністром муніципалітетів і навколишнього середовища Держави Катар Абдуллою бін Абдулазізом бін Турки Аль Сабан. Про це повідомляє пресслужба відомства, пише agronews.ua.

    «Для збільшення поставок с / г продукції важливим є взаємодія між компетентними органами обох країн в області стандартів фінансової звітності та затвердження нових форм ветеринарних сертифікатів для розширення товарного асортименту», – підкреслив І. Петрашко.

    Крім цього він додав, що за результатами 9 місяців 2020 р товарообіг між Україною і Катаром подвоївся і склав $ 99,15 млн.

    На завершення сторони обговорили перспективи інвестиційної співпраці, зокрема, участь інвесторів з Катару в реалізації аграрних інвестиційних проектів і приватизації державних с / г підприємств. Також обговорили питання розвитку галузевого співробітництва в рослинництві, тваринництві, безпеки продуктів харчування і кормів.

    Инф. agronews.ua

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.