• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Обсяг промислової переробки свинини збільшився на 4,5%
    Опубликовано: 2020-11-05 12:09:16

    За перші три квартали 2020 року в Україні зменшилася промислова переробка м’яса всіх видів, крім свинини.

    Про це повідомляє "ПроАгро Груп" з посиланням на інформацію Асоціації "Свинарі України".

    Так, у січні-вересні 2020-го переробні підприємства випустили 1,19 млн. тонн охолодженого, мороженого, сушеного та соленого м’яса та супутніх продуктів (включно з жиром та субпродуктами). Це на 2% "відстає" від доробку галузі за аналогічний період 2019-го.

    "Водночас, випуск свіжого, охолодженого та мороженого м’яса свиней упродовж січня-вересня, навпаки, збільшив відрив від минулорічних показників до 4,5% та склав майже 224 тис. тонн. Ще за підсумками восьми місяців, обсяги переробки свинини перевищували показник аналогічного періоду 2019-го на 2,9%. При цьому з 9,7 тис. тонн приросту виробництва свинини, 5,7 тис. тонн -морожена продукція. Сукупний її випуск за аналізований період зріс на 36,6%", - зазначили аналітики АСУ.

    Инф. proagro.com.ua

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.