• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • АВМ отримала грант USAID на розвиток тваринництва малим та середнім бізнесом
    Опубликовано: 2020-11-08 14:01:12

    Продовжуючи співпрацю з Агентством США з міжнародного розвитку (USAID), Консультаційний центр Асоціації виробників молока (АВМ) отримав грантове фінансування на реалізацію "Програми впровадження нових технологій, покращення продуктивності та якості продукції тваринництва в Україні". Про це повідомляє "ПроАгро Груп" з посиланням на інформацію прес-служби АВМ

    Проєкт орієнтований на розвиток мікро-, малих та середніх підприємств, що займаються виробництвом молока і молокопродуктів, м’яса (яловичина, свинина, баранина) у восьми цільових областях України - Миколаївській, Херсонській, Одеській, Запорізькій, Дніпропетровській, Харківській, Полтавській та Черкаській.

    Реалізація проекту має сприяти підвищенню ефективності аграрних ММСП, збільшенню обсягів виробництва і продажів продукції тваринництва за міжнародними стандартами якості і безпечності, формуванню маркетингових ланцюгів збуту через впровадження нових технологій та передових практик, передачу експертизи та знань.

    Уже з жовтня цього року розпочалось впровадження цілей програми, що передбачає проведення навчально-інформаційних та консультаційних заходів для керівників і фахівців МСП, фермерських та особистих селянських господарств в сфері виробництва продукції тваринництва.

    Инф. proagro.com.ua

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.