• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Прогнози урожаю зернових та соняшника змінилися у бік збільшення
    Опубликовано: 2020-08-17 18:09:17

    "ПроАгро Груп" з посиланням на latifundist.com повідомляє, що USDA у своєму звіті за серпень підвищило прогноз урожаю пшениці в Україні в 2020/21 МР на 0,5 млн т до 27 млн т порівняно з липневим звітом (26,5 млн т). Експерти USDA збільшили і прогноз урожаю української кукурудзи до 39,5 млн т проти 39 млн т в липневому звіті.

    Також підвищено прогноз експорту пшениці з України - на 0,5 млн т до 18 млн т. Кінцеві запаси зернової в Україні аналітики збільшили до 1,63 млн т. Оцінка експорту кукурудзи для України також підвищена на 0,5 млн т до 33,5 млн т.

    А ще експерти USDA збільшили прогноз урожаю соняшника в Україні. Так, виробництво насіння соняшника прогнозується на рівні 17,5 млн т, що на 0,5 млн т більше попередньої оцінки. Виробництво соняшникової олії в Україні також збільшиться до 7,31 млн т, соняшникового шроту - 7,02 млн т.

    Инф. proagro.com.ua

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.