• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Ціни на живець свиней стабілізувалися
    Опубликовано: 2020-08-10 18:07:09

    Цінова ситуація на ринку живця свиней дійшла максимальної позначки та стабілізувалась. "ПроАгро Груп" з посиланням на association-mg.com.ua повідомляє, що спрогнозовано такі закупівельні ціни на 10 - 16 серпня 2020 р.: 45 - 47 грн/кг на свиней живою вагою.

    Традиційно в літню спеку годівля в свинарстві, без корекції на літні раціони, призводить до недобору потрібної живої маси. Це закономірно веде до короткострокового зменшення пропозиції і тимчасового підвищення цін на живих свиней. Утім, наприкінці серпня ця відкладена пропозиція надійде на ринок із надлишком, тож слід очікувати подальшого зниження ціни до минулих рівнів.

    На ціну на свинину тиснуть, окрім обсягу її пропозиції на ринку, коливання цін на інші категорії м’яса. Зокрема, поточного тижня найбільший виробник курятини в Україні оголосив про зниження цін на свою продукцію на 15%. Через актуальний невисокий рівень платоспроможності населення така зміна цін може призвести до подальшого зміщення попиту на користь курятини.

    Прогнозні ціни на живця свиней в Україні певною мірою різняться за регіональною ознакою, що пов’язано із неоднорідним розміщенням виробничих і переробних потужностей м'ясної галузі.

    Инф. proagro.com.ua

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.