• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Ціни на живець свиней в Україні залишились на рівні 44-46 грн/кг
    Опубликовано: 2019-11-09 12:08:50

    Кінець жовтня відзначився відносним "штилем" на ринку живця. Протягом 44 тижня ціни закупівлі втрималися в межах 44-46 грн/кг, а середньоринкова позначка зупинилася майже на рівні попереднього тижня.

    Як повідомляє "ПроАгро Груп" з посиланням на прес-службу Асоціації "Свинарі України", впродовж 44-го тижня більшість виробників свинини змогла втримати ціну реалізації на рівні попереднього тижня. Хоча епізодично оператори відзначали послаблення котирувань на 0,5-1 грн/кг, ціни на свиней забійних кондицій залишилися в межах цінового коридору минулого тижня.

    Постачальники живця зауважують, що послаблення попиту з боку закупівельників не спостерігається. Навпаки, окремі м’ясопереробники проявляють зацікавлення у "бронюванні" партій наперед. З огляду на це, виробники свинини не виключають можливості наближення середньої ціни на свинину живою вагою до верхньої межі цьоготижневого діапазону.

    Переробники, навпаки, передбачають рух цін назустріч мінімальній позначці цього тижня: за результатами опитування серед учасників Асоціації "М’ясної галузі", понад 85% респондентів планують закуповувати свинину живою вагою по 44 грн/кг. З іншого боку, лише восьма частина опитаних переробників прогнозує відчутніше "просідання" цін на ринку живця на початку листопада.

    Инф. proagro.com.ua

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.