• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Ціни на живець свиней в Україні стабілізувались
    Опубликовано: 2019-09-02 17:09:10

    У останній тиждень літа ціна на ринку живця продовжила підвищення, але меншими темпами ніж напередодні святкових вихідних.

    Як повідомляє "ПроАгро Груп" з посиланням на прес-службу Асоціації "Свинарі України", за підсумками щотижневого моніторингу цін на свинину живою вагою, середньоринкова ціна додала 1% до позначки попереднього тижня та склала 49,4 грн/кг.

    Незначне підвищення цін закупівлі відбулося у наслідок позитивного коливання планових цін від окремих постачальників свинини, які "розписали" товарне поголів'я на 0,5-1 грн/кг дорожче ніж тижнем раніше. Тим не менш, підвищення цін мало не такий масовий характер, як до цього, а очікування м'ясопереробників реалізувалися: м'ясних свиней забійних кондицій у кінці літа закуповували по 48-50 грн/кг.

    Планові продажі попереднього тижня, обмеженість пропозиції живця через сезонні фактори та тимчасово посиленіша конкуренція серед закупівельників допомогли ціні укріпитися.

    Хоча епізодичні відмови та скорочення об'ємів заготівлі окремих закупівельників викликають настороженість операторів, більшість гравців ринку налаштована на сталість цін на початку осені. Цю тезу підтверджують і результати опитування переробників: абсолютна більшість учасників Асоціації "М'ясопереробної галузі" планує закуповувати живець по 48-50 грн/кг.

    Инф. proagro.com.ua

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.