• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • В аеропорту Дубліна через АЧС посилили контроль
    Опубликовано: 2019-05-31 12:00:25

    Міністерство сільського господарства Ірландії спільно з митною службою країни посилило контроль в аеропорту міста Дублін. Причина - підвищення ризику проникнення АЧС на територію держави. Про це пише agriland.ie, передає УНН.

    "Пасажирам, що прибувають з-за меж ЄС, не дозволяється ввозити м'ясо, молоко та інші продукти тваринництва в особистому багажі. Разом з цим, існують певні винятки щодо сухого дитячого молока, дитячого харчування", - йдеться в повідомленні.

    Повідомляється, що Ірландія поки "вільна від АЧС".

    "Однак лякають темпи поширення захворювання в інших країнах дають підстави вважати, що АЧС в Ірландію можуть привезти через продукти. Це обґрунтовує посилення контролю багажу пасажирів", - пише видання.

    Нагадаємо, АЧС загрожує французьким виробникам м'ясних делікатесів.

    Крім того, Німеччина теж готується до можливого проникнення вірусу АЧС.

    Як писав УНН, в Україні впорається з вірусом АЧС не можуть вже 6 років поспіль. У минулому році в нашій країні було зафіксовано 145 випадків АЧС, а в цьому році - вже понад 20.

    На думку депутата Сергія Тригубенка, контролери в особі Держпродспоживслужби неефективно і непрофесійно протистоять вірусу, і тому українські фермери продовжують нести мільйонні збитки.

    Петро Івасюк

    Источник: УНН

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.