• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Асоціація свинарів пропонує фермерам онлайн-перевірку на біобезпеку
    Опубликовано: 2019-05-23 12:04:46

    Виробники свинини можуть перевірити біобезпеку господарств онлайн. Для цього потрібно заповнити відповідний опитувальник, передає УНН із посиланням на прес-службу асоціації "Свинарі України".

    Опитувальник інтерактивний. За результатами відповідей і отриманих за них балів система визначає рівень біобезпеки (низький, задовільний, добрий та високий) та генерує звіт з індивідуальними рекомендаціями, які можна завантажити і роздрукувати.

    "Онлайн-опитувальник вдалося створити завдяки аудитам біобезпеки вітчизняних свиногосподарств, які фахівці асоціації "Свинарі України" проводили разом з кращими вітчизняними та закордонними експертами з 2015-го. Завдяки йому кожен виробник свинини в Україні має можливість ще раз проаналізувати впроваджені заходи біобезпеки, виявити недоліки та отримати готову "карту дій" з їхнього виправлення. Аналогій таких систем у світі немає. Сподіваємося, вітчизняний виробник оцінить переваги цього опитувальника", — прокоментувала президент асоціації "Свинарі України" Оксана Юрченко.

    Перевірити захищеність свого господарства можна за посиланням.

    Нагадаємо, Мінагрополітики понад рік ігнорує Програму боротьби з АЧС.

    За підрахунками експертів, хвороба вже завадила Україні заробити додаткові 12 млн дол. на експорті свинини. А збитки від АЧС перевищують 1 млрд грн.

    Нездатність же влади ефективно реагувати на поширення хвороби призвела до значного подорожчання свинини і сала, констатують фахівці.

    Петро Івасюк

    Источник: УНН

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.