• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • В Україні збільшилась продуктивність корів та виробництво молока екстра і вищого ґатунків
    Опубликовано: 2019-01-09 14:08:21

    За січень-листопад 2018 року середній надій на корову у сільськогосподарських підприємствах склав 5595 кг молока на корову, що на 0,7% більше порівняно з відповідним періодом минулого року, коли середній надій складав 5555 кг молока на корову.

    Як повідомляє "ПроАгро Груп" з посиланням на прес-службу Мінагрополітики, таке збільшення відбулося за рахунок покращення технологій виробництва молока та якісних показників стада молочних корів у сільськогосподарських підприємствах.

    Крім того, збільшилось надходження на переробні підприємства якісної молочної сировини від сільськогосподарських підприємств на 1%, що зумовлює підвищення економічної ефективності виробництва молока. Так, за дев'ять місяців поточного року виробництво молока екстра ґатунку збільшилось на 33,8%, а вищого ґатунку - на 7,8%.

    Загалом, за січень-листопад 2018 року господарствами всіх форм власності вироблено 9457,2 тис. тонн молока, що на 1,9 % менше, ніж за аналогічний період минулого року (9637,6 тис. тонн молока у 2017 році).

    Инф. proagro.com.ua

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.