• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Професійне утеплення фасадів - гарантія комфорту і затишку в домі
    Опубликовано: 2017-08-26 14:44:25

    Кожна людина мріє жити в комфортній, затишній обстановці. Величезне значення на створення затишку в будинку надає температура повітря. В ідеалі в квартирі повинно бути прохолодно влітку й тепло взимку. Допоможе в цьому встановлення спеціальних фасадних систем, які стануть гарантією комфортної температури в приміщенні.



    Утеплення фасадів має такі переваги:

    • суттєва економія комунальних послуг. Взимку за послуги опалення в даному випадку можна буде платити на 40-60% менше;
    • боротьба з вогкістю і цвіллю в квартирі;
    • поліпшення зовнішнього вигляду фасаду будівлі.



    Вибір матеріалу





    Перш ніж приступати до утеплення стін, потрібно зважити всі переваги представлених на ринку матеріалів. Підбирати утеплювач потрібно з урахуванням технічних характеристик будинку та особливостей зовнішнього середовища.



    Для утеплення фасадів житлових будинків найчастіше використовую пінопласт. Це недорогий матеріал, який відмінно зберігає тепло в будинку. Одним з його головних переваг є тривалий термін експлуатації. Він не схильний до деформацій і не вбирає вологу, завдяки чому не є середовищем для розвитку цвілі. Серед його недоліків називають горючість.



    Другим за популярністю матеріалом, використовуваним для утеплення фасадів, виступає мінеральна вата. Вона екологічно чиста, не впливає негативно на навколишнє середовище. Таке утеплення буде служити довгі роки. Мінеральна вата не запалюється і відрізняється хорошими звукоізоляційними характеристиками. Однак при недотриманні правил монтажу та обробки вона може з часом деформуватися.



    Для утеплення фасадів можуть також використовуватися екструдований пінополістирол і скловата. Однак вони не дуже поширені на сучасному ринку. Найчастіше такі матеріали використовуються для утеплення цоколя.



    Професійний підхід





    Вибір матеріалу - це важливий крок у створенні комфортного мікроклімату в приміщенні. Дуже важливо здійснювати покупки будівельних і оздоблювальних матеріалів тільки у надійних і перевірених продавців.



    Одним з таких є інтернет-магазин Екобуд, де представлений великий вибір всієї необхідної продукції для утеплення фасаду житлової або комерційної будівлі. Зауважимо, що вся продукція сертифікована і повністю відповідає сучасним стандартам якості.



    Визначитися з оптимальним видом матеріалу вам завжди допоможуть досвідчені консультанти хорошого магазину. Адже вони відмінно розбираються в цій галузі і зможуть дати слушну пораду.



    Завжди приємно радують гостей магазину доступні ціни на всі види товарів, а також часті акції. До речі, замовлення продукції може здійснюватися оптом чи вроздріб, що так само дуже важливо.

    Вдалого вибору!

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.