• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Під Житомиром за датськими технологіями побудували свиноферму
    Опубликовано: 2017-08-27 15:05:18

    У селі Грозине Коростенського району завершилася третя черга реконструкції тваринницького комплексу під комплекс по вирощуванню (вигодовування) свиней. Замовником робіт виступало українсько-датське ТОВ "ДФУ Агро".

    Про це повідомляє profidom.com.uа.

    За інформацією, нове приміщення загальною площею понад 2,1 тис. кв. м відповідає стандартам організації виробництва на свинофермах Данії, головний з яких - дотримання біобезпеки.

    Майже вся робота на фермі автоматизована, з мінімальним доступом людини до тварин. Потужність третьої черги свинокомплексу становить 8,83 тис. голів на рік, а вартість основних фондів, прийнятих в експлуатацію, - більш 14,1 млн грн.

    Нарощування потужностей аграрного підприємства буде сприяти збільшенню обсягів виробництва тваринницької продукції в регіоні та позитивно позначиться на його розвитку в цілому.

    Инф. agravery.com

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.