• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Гройсман обіцяє підтримку фермерам
    Опубликовано: 2017-08-08 14:30:18

    Прем'єр-міністр Володимир Гройсман бачить своє завдання на посаді керівника уряду у тому, щоб створювати сприятливі умови для розвитку фермерства, підприємництва та місцевого самоврядування.
    Про це він написав у Фейсбуці, коментуючи розвиток на Черкащині потужного фермерського господарства, котре очолює  Василь Чекаленко, що завдяки фермерству перетворив своє село Берестівець на Черкащині на приклад села європейського зразка

    "Коли дізнаєшся про такі приклади, як село Берестівець, що на Черкащині, вкотре переконуєшся - ми досягнемо успіху, якщо кожен з ентузіазмом робитиме свою справу. Я багато буваю в різних областях, і майже в кожній поїздці стикаюсь з такими людьми. Коли "зрадофіли" продовжують повторювати, що все пропало, такі люди, як фермер Василь Чекаленко, в той самий час закладають підвалини успіху України. Завжди був і буду на стороні саме таких людей. Вдячний їм за велику роботу творення позитиву, яку вони роблять. А своє завдання як Прем'єра я бачу в тому, щоб створювати сприятливі умови для розвитку фермерства, підприємництва, місцевого самоврядування", - написав Гройсман.
    За його словами, саме розвиток фермерства, підприємництва і місцевого самоврядування є шляхом до успіху України.

    ukrinform.ua

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.