• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Обрано нового Голову Правління Насіннєвої асоціації України
    Опубликовано: 2017-07-20 10:35:22

    14 липня 2017 року у м. Києві відбулися Загальні збори Насіннєвої асоціації України (НАУ). Для учасників, компаній-членів Асоціації — визнаних лідерів насіннєвого ринку, це один з головних моментів бізнес-календаря. Щорічні Загальні Збори членів Асоціації є її найвищим органом управління та мають стратегічне значення для діяльності Асоціації.
    Під час Загальних Зборів Голова Правління та виконавчий директор Асоціації презентували членам Асоціації результати діяльності за звітний період та плани на поточний рік. Зокрема, виконавчий директор Асоціації Григоренко Сюзана представила докладний звіт по діяльності у період з червня 2016 року по липень 2017 року.
    Також, були оголошені результати виборів до Правління Асоціації. Так, на наступний звітний період з липня 2017 року по червень 2018 року Головою Правління обрано Вячеслава Гаврилянчика, представника ТОВ «Сингента»; заступником Голови Правління переобрано Ромена Стефана Дестйо, генерального директора компанії «Маїсадур Семанс Украина».
    Від імені всіх компаній-членів Асоціація висловлює подяку Олександру Федорову, генеральному директору ТОВ «КВС-Україна», за кропітку роботу на посаді Голови Правління впродовж двох каденцій.
    Насіннєвій асоціації України було дуже приємно побачити на заході керівників та представників компаній-членів Асоціації та почути відверті погляди від світових лідерів, що успішно працюють на найвищому рівні бізнесу у сфері насінництва в Україні, та одночасно розвивають дружні та партнерські відносини в діяльності.

    agroperspectiva.com

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.