• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Україна, Болгарія, Молдова та Румунія координуватимуть зусилля у боротьбі з АЧС
    Опубликовано: 2017-07-22 14:03:40

    Україна, Республіка Болгарія, Республіка Молдова та Румунія поглиблять координацію зусиль та обмін досвідом у питаннях забезпечення благополучної епізоотичної ситуації, зокрема в контексті боротьби з африканською чумою свиней (АЧС) та сказом у країнах Східної Європи.

    Про це повідомляє Держпродспоживслужба.

    Регіональна зустріч високого рівня відбулася у Кишиневі (Республіка Молдова) за участю делегації Держпродспоживслужби на чолі з головою відомства Володимиром Лапою, керівників ветеринарних служб Болгарії, Молдови та Румунії.

    Лапа поінформував учасників зустрічі про поточну епізоотичну ситуацію, яка склалася на території України, про профілактичну роботу в країні, а також представив інформацію про заходи з оперативної ліквідації спалахів АЧС. Крім того, він надав інформацію про стан реалізації спільних проектів з профілактики та боротьби зі сказом в дикій природі.

    Сторони також узгодили позиції щодо здійснення прикордонного контролю у рамках забезпечення епізоотичного благополуччя в регіоні.

    Инф. agravery.com

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.