• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Китайці хочуть експортувати волоські горіхи та соки з України
    Опубликовано: 2017-07-11 12:36:26

    Представники китайської делегації, які побували з візитом в агропромисловій компанії «Маїс», заявили, що готові купувати весь горіх, що виробляється в Україні.

    Про це розповів заступник генерального директора агропромислової компанії «Маїс» Олександр Самойленко.

    «Китайці відвідали наш технологічний центр горіхоплідних культур у Вергунах. Тут ознайомились із вирощуванням саджанців волоського горіха, оглянули демонстраційний полігон горіхових насаджень у Гуляйгородку», ‒ зазначив він.

    За словами Олександра Самойленка, у «Маїсі» китайців цікавили виробництво продукції, техніка, що використовується для цього.

    Також представники китайського бізнесу висловили намір наростити експорт соків торгової марки «Найсік», які «Маїс» виготовляє з якісної власної сировини прямим віджимом.

    Довідка

    Агропромислова компанія «Маїс» займається насінництвом повного циклу (основна діяльність) включно із доробкою насіння, м’ясним та молочним тваринництвом ВРХ, садівництвом, горіхівництвом.  Має в обробітку близько 10 тис. га ріллі на Черкащині. Під інтенсивні плодові сади відведено 170 га. Має сучасне холодильне сховище ємністю 5 тис. тонн.

    agrotimes.net

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.