Китайці хочуть експортувати волоські горіхи та соки з України

11 июл, 12:36

Представники китайської делегації, які побували з візитом в агропромисловій компанії «Маїс», заявили, що готові купувати весь горіх, що виробляється в Україні.

Про це розповів заступник генерального директора агропромислової компанії «Маїс» Олександр Самойленко.

«Китайці відвідали наш технологічний центр горіхоплідних культур у Вергунах. Тут ознайомились із вирощуванням саджанців волоського горіха, оглянули демонстраційний полігон горіхових насаджень у Гуляйгородку», ‒ зазначив він.

За словами Олександра Самойленка, у «Маїсі» китайців цікавили виробництво продукції, техніка, що використовується для цього.

Також представники китайського бізнесу висловили намір наростити експорт соків торгової марки «Найсік», які «Маїс» виготовляє з якісної власної сировини прямим віджимом.

Довідка

Агропромислова компанія «Маїс» займається насінництвом повного циклу (основна діяльність) включно із доробкою насіння, м’ясним та молочним тваринництвом ВРХ, садівництвом, горіхівництвом.  Має в обробітку близько 10 тис. га ріллі на Черкащині. Під інтенсивні плодові сади відведено 170 га. Має сучасне холодильне сховище ємністю 5 тис. тонн.

agrotimes.net


Адрес новости: http://agrinews.com.ua/show/305447.html



Читайте также: Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM