Учасники семінару детально зупиняться саме на озимому житі, адже в цій культурі криється великий потенціал для оптимізації годівлі ВРХ. Так, при дотриманні часу скошування (початок формування колоса) корм з жита має відносно високий вміст загальних цукрів (коливається від 58 до 97 г/кг СВ) та високу концентрацію поживних речовин.
Учасниками семінару будуть іноземні та вітчизняні фахівці:
Ігор Давидюк, продакт-менеджер з зернових культур «КВС-УКРАЇНА»;
Дмитро Ковальчук, продукт-фахівець відділу кукурудзи та олійних культур «КВС-УКРАЇНА»;
Дейв Дейвіс, фахівець з силосування з Великобританії;
Володимир Мірненко, експерт з технологічної підтримки компанії «Pöttinger Україна».
Вони розкажуть про сучасні гібриди озимого жита для силосування, особливості їх вирощування та підготовки до заготвлі корму, технології силосування та інші аспекти теми.
SuperAgronom.com
agrinews.com.ua