• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Прикарпатських сільгоспвиробників запрошують взяти участь у міжнародній аграрній виставці «Агро-2017»
    Опубликовано: 2017-05-25 16:35:19

    Під керівництвом першого заступника голови облдержадміністрації Марії Савки відбулася нарада з питань завершення комплексу весняно-польових робіт. Участь у її роботі взяли директор департаменту агропромислового розвитку ОДА Іван Андріїшин, заступники голів райдержадміністрацій, начальники управлінь (відділів) агропромислового розвитку РДА, керівники підприємств галузі.
    Під час заходу обговорювалися питання участі місцевих підприємств агропромислової сфери у ХХІХ міжнародній аграрній виставці «Агро-2017». Також йшлося про результати завершення весняно-польових робіт на Прикарпатті та визначення рейтингової оцінки  районних управлінь та відділів агропромислового розвитку за результати роботи у першому кварталі поточного року.

    За словами Марії Савки, минулого року Івано-Франківщина була достойно представлена на виставці сільгоспвиробників. Чимало підприємців області взяли участь у її роботі та презентували власну сільськогосподарську продукцію.

    «Виставкові заходи дають поштовх для розвитку сільськогосподарських підприємств, впровадження різноманітних інновацій та удосконалення технологічних процесів, - підкреслила управлінець. -  Це, своєю чергою, сприяє покращенню якості продукції підприємства та вдосконалення його виробництва».

    Зазначалося, що цьогоріч для рекламування продукції прикарпатських сільгоспвиробників задля розширення ринків збуту буде надано площу розміром 12 м. кв. Тож місцеві товаровиробники зможуть презентувати власну продукцію.

     

    Відділ прес-служби Івано-Франківської обласної державної адміністрації

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.