• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Правильне проведення кормозаготівлі
    Опубликовано: 2017-05-18 22:36:52

    Незабаром розпочнеться одна з найбільш відповідальних операцій аграрного бізнесу - кормозаготівля. У цьому процесі важливим є й кількість, і якість, і своєчасність збирання кормів: заготівля силосу, сінажу, сіна, причому із чітким дотриманням агротехнологічних термінів.
     
    Точне дотримання строків укосу й закладки дозволяє зберегти в повному обсязі всю живильну цінність кормів і збільшити продуктивність свійських тварин.
    Все це потребує й використання відповідної високопродуктивної кормозаготівельної техніки. Сучасні агрегати не тільки скошують зелень, а й допомагають її упакувати та зберегти.

    26 травня на базі Жашківської кінноспортивної школи (Черкаська обл.) компанія «КУН-Україна» організовує День поля Grassmaster. Під час Дня поля відбудеться обговорення із залученням досвідчених практиків, фахівців та експертів питань правильного проведення кормозаготівлі, зокрема вдалого підібору техніки та розрахування технології кормозаготівлі.
    «KUHN є єдиним виробником, який має повну лінійку машин кормозаготівельної техніки: косарки, ворушилки, граблі, прес-підбирачі, обмотувальники, кормороздавачі. На цей сегмент продукції припадає вагома частка товарообігу компанії. Під час Дня поля Grassmaster аграрії на власні очі зможуть побачити техніку в дії, адже демонстрації на практиці не можна порівнювати ні з одним іншим носієм інформації. Подивитися наочно, мати можливість оцінити, зрозуміти, з чим маєш справу - це дуже важливо. Техніка KUHN працює на заготівлі кормів ефективно, якісно, відповідає вимогам господарств будь-якого розміру та забезпечує найвищу продуктивність для аграріїв. Тому запрошуємо всіх бажаючих на День поля Grassmaster  до Жашкова», - зазначає генеральний директор «КУН-Україна» Асад Лапш.

    Кормозаготівельна техніка KUHN, як-то кажуть, «заточена» спеціально під агровиробника.


    Для збільшення швидкості заготівлі кормів в умовах стислих агросроків та непередбачених погодних умовах KUHN пропонує ефективне рішення – косарку-плющилку нового покоління FC 1060, яка створена для швидкого і бездоганного зрізу та плющення різних культур. Система різання та нова система плющення дозволяють працювати на високій швидкості, забезпечуючи високу продуктивність. Ріжуча балка OPTIDISCє основою бездоганного переміщення корму та відмінної якості укосу, адже з новою технологією трава скошується за одне обертання диску.

    Різна щільність кормових культур, об’їзд перешкод або обробка країв поля – все це відтепер не представляє проблем з причіпним двороторним валкоутворювач з боковою укладкою KUHN GA 6002 . Ця модель – ідеальний вибір для господарств, що прагнуть збільшити продуктивність валкоутворення, працюючи з тракторами малої та середньої потужності.

    Призначена для прискорення підсушування скошеної маси роторна сіноворушилка KUHN GF 7902 - необхідна ланка в ланцюзі кормозаготівельних операцій. Інноваційна конструкція граблів сіноворушилки дозволяє підвищувати продуктивність: завдяки асиметричним зубцям і роторам малого діаметра забезпечується висока ефективність ворошіння, і як результат швидкість підсушування значно зростає.


    Також KUHN  на Дні поля Grassmaster продемонструє прес-підбирачі на будь-який розмір для підбору з валків сіна або соломи, пресування їх у прямокутні або рулонні тюки й автоматичного обв’язування їх сіткою або шпагатом в залежності від технологічних потреб.

    Так, прес-підбирача KUHN LSB 1290 забезпечує рівномірний та повний підбір рослин в будь-яких умовах. З врахуванням можливих важких умов ножі ротора зроблені із надзвичайно зносостійкої сталі і легко замінюються завдяки болтовому кріпленню.

     

    Рулонний прес-підбирач з перемінною камерою KUHN  VB 2200 спроектований із використанням найсучасніших технічних інновацій найвищого рівня і створений для роботи в найважчих умовах в будь-якому куточку світу.

    Крім демонстрації сучасної високоефективної сільськогосподарської техніки KUHN, фермери зможуть дізнатися, як поліпшити поживну цінність та якість кормів від експертів «Байєр» «Манулі», «Лехлер».

    Не пропустіть нагоди збагатитися знаннями про те, як завдяки сучасній техніці та технологіям отримати корм відмінної якості, збільшити надої молока, а отже, підвищити рентабельність самого господарства.

    До зустрічі 26 травня 2017 у Жашкові на Дні поля Grassmaster!

     

     

    agronews.ua

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.