• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Солодощі в раціоні корів покращують смак яловичини
    Опубликовано: 2016-12-26 10:30:30

    Експеримент, який розпочався на австралійській фермі Mayura Station Farm десять років тому, довів, що солодощі в раціоні корів значно покращують смак яловичини.

    Про це повідомляє «Пропозиція».

    Фермер Скотт де Брюн годує шоколадом та іншими солодощами своїх корів для отримання яловичини вагю — мармурового м’яса. Аграрій консультувався з японськими фахівцями по м’ясу вагю і розробив власний план харчування.

    Кожна корова, крім звичайної їжі, отримує в день 2 кг солодощів — шоколаду, жувальних ведмедиків і цукерок зі смаком полуниці з вершками. Солодощі подрібнюються для кращого засвоєння. У підсумку виходить м’ясо високого ступеня мармуровості, з ніжним солодко-горіховим смаком і м’якою консистенцією.

    М’ясо з Mayura Station Farm користується попитом у кращих ресторанів світу. За даними журналу Forbes, один фермерський стейк в середньому коштує 288 доларів.

    agravery.com

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.