• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Європейські компанії переконані — в українське свинарство варто інвестувати
    Опубликовано: 2016-11-22 18:30:00

    Днями представники Асоціації «Свинарі України» повернулися з наймасштабнішої міжнародної  тваринницької виставки EuroTier. Традиційне місце проведення цієї події — Ганновер, Німеччина.

    Цьогоріч Асоціація долучилася до виставки не лише у якості відвідувача, але і як учасник. Так, аналітик АСУ Олександра Бондарська взяла участь у роботі Міжнародної конференції «Забезпечення кормами у країнах СНД: тенденції та перспективи» в рамках EuroTier, організатором якої виступила Німецька аграрна спілка (DLG e.v.).

    За словами пані Олександри, після спілкування з комерційними компаніями, стало зрозуміло, що ринок України їх дуже цікавить.

    «Більшість компаній позитивно налаштовані до співпраці з українськими виробниками свинини. Далеко не кожна компанія має представників в нашій країні, проте або вже має досвід роботи з вітчизняними свинарями, або збирається налагоджувати тісні зв’язки найближчим часом.

    Європейці розуміють, наскільки перспективне свинарство в Україні. Знають про це й інвестори, які чекають на сприятливий момент, аби вкладати гроші у розвиток цієї галузі, бо розуміють її привабливість. Представники комерційних компаній зауважують, що нині в Україні свинарство переживає непрості часи, але як тільки ситуація «прийде до ладу», вони готові посилювати співпрацю з українськими свинарями», - підкреслила аналітик АСУ.

    У своєму виступі під час конференції пані Олександра детально окреслила поточний стан промислового свинарства в Україні, особливості забезпечення кормами свиногосподарства в країні, а також виклики, з яким стикаються вітчизняні виробники.

    В цілому, відвідини EuroTierу вдалися «на славу», адже крім конференції була можливість відвідати і саму виставку, зокрема секцію свинарства.

    «Масштабність та строкатість – це, мабуть, будуть найточніші епітети для описання виставки EuroTier. Численні компанії «заманюють» відвідувачів цікавими стендами, пропонуючи не тільки розповіді про унікальні технічні та технологічні рішення для свинарів, а й їх демонстрацію», — поділилася аналітик.

    agronews.ua

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.