• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Держпродспоживслужба уточнила підстави для проведення лабораторних досліджень
    Опубликовано: 2016-11-13 15:30:00

    Державна служба України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів видала наказ від 8 листопада 2016 року № 408 «Про деякі питання забезпечення обліку вантажів з об’єктами санітарних заходів, при ввезенні (пересиланні) яких на митну територію України здійснюється відбір зразків для лабораторних досліджень». Про це повідомляє прес-служба відомства.

    Причиною слугували скарги операторів ринку харчових продуктів, які заявляли про проблему необґрунтованого відбору зразків продукції для лабораторних досліджень при імпорті до України об’єктів санітарних заходів.

    Документ передбачає обов’язкове зазначення підстави для відбору зразків для проведення лабораторних досліджень у Відомостях про причини відбору зразків, які тепер повинні додаватись до Акту відбору зразків об’єктів санітарних заходів. Також передбачена необхідність надавати деталізовану інформацію щодо причин відбору зразків об’єктів санітарних заходів на письмові запити суб’єктів господарювання не пізніше, ніж упродовж 8 робочих годин.

    agronews.ua

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.