• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Китай, Єгипет та Індія купують найбільше української сільгосппродукції
    Опубликовано: 2016-10-12 17:04:20

    Із закриттям російського ринку збуту українські аграрії почали боротьбу за європейських та азіатських покупців. Після 20 років орієнтації на Росію доводиться багато змінювати — нарощувати темпи, покращувати стандарти якості.

    Про це пише BusinessViews.

    Українські сільгоспвиробники вже давно почали шукати альтернативні майданчики, і знайшли їх як в Європі, так і в Азії. Вітчизняні тваринники проклали дорогу на Схід, де тепер зосередилися ключові покупці продукції.

    Зерно і жири продовжують займати ключові позиції в структурі експорту. Однак за кордон продається в основному низькоякісна пшениця, якою годують тварин. Тому давній стереотип про Україну як житницю Європи залишається лише високою фразою.

    З початком торгових воєн з Росією в 2013 році Україна зуміла вдало перенаправити експортні потоки аграрної продукції.

    Зараз наша країна експортує товари сільськогосподарського характеру в 190 країн світу, до того ж ведуться переговори ще з десятком держав.

    Серед головних покупців української агропродукції — Китай, Єгипет, Індія і країни ЄС.

    Инф. agravery.com

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.