• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Набули чинності нові Параметри безпечності м’яса птиці
    Опубликовано: 2016-09-08 15:30:00

    З 6 вересня вступив у дію наказ Міністерства охорони здоров’я від 06.08.2013 № 695 про затвердження Параметрів безпечності м'яса птиці.

    У документі визначені допустимі рівні токсичних елементів у м'ясі птиці, в тому числі напівфабрикатах, субпродуктах, ковбасних та інших виробах із використанням м'яса птиці, консервах із м'яса птиці тощо.

    Також затверджено мікробіологічні показники та максимально допустимий рівень фармакологічно активних речовин у частинах тушок птиці.

    Таким чином, на території України більше не застосовуються відповідні пункти Медико-біологічних вимог і санітарних норм якості продовольчої сировини та харчових продуктів (наказ від 1 серпня 1989 року № 5061-89).

    agronews.ua

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.