Набули чинності нові Параметри безпечності м’яса птиці

08 сен, 15:30

З 6 вересня вступив у дію наказ Міністерства охорони здоров’я від 06.08.2013 № 695 про затвердження Параметрів безпечності м'яса птиці.

У документі визначені допустимі рівні токсичних елементів у м'ясі птиці, в тому числі напівфабрикатах, субпродуктах, ковбасних та інших виробах із використанням м'яса птиці, консервах із м'яса птиці тощо.

Також затверджено мікробіологічні показники та максимально допустимий рівень фармакологічно активних речовин у частинах тушок птиці.

Таким чином, на території України більше не застосовуються відповідні пункти Медико-біологічних вимог і санітарних норм якості продовольчої сировини та харчових продуктів (наказ від 1 серпня 1989 року № 5061-89).

agronews.ua


Адрес новости: http://agrinews.com.ua/show/300310.html



Читайте также: Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM