• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Мінагрополітики взялося за боротьбу з АЧС
    Опубликовано: 2016-09-03 17:30:00

    Міністр АПК Тарас Кутовий провів селекторну нараду з обласними державними адміністраціями щодо покращення епізоотичної ситуації з африканською чумою свиней та забезпечення безпеки держави.

    «Сьогодні активно вживаються заходи щодо недопущення поширення хвороби свиней на інші території та системи біозахисту свинарських господарств. Всі заходи відбуваються за інструкцією щодо профілактики та боротьби з африканською чумою свиней у новій редакції, яка повністю гармонізована до вимог міжнародного законодавства.»,- розповів Міністр аграрної політики та продовольства Тарас Кутовий під час наради.

    Очільник аграрного відомства зауважив, що Держпродспоживслужбою було видано ряд наказів та розпоряджень щодо посилення державного ветеринарно-санітарного контролю та нагляду за профілактичними заходами проти АЧС.

    «У результаті вжитих заходів в Україні оздоровлено 70 із 105 неблагополучних по АЧС пунктів. При цьому не було зареєстрованого жодного повторного випадку в оздоровлених неблагополучних пунктах, що вказує на ефективність вжитих під час ліквідації хвороби заходів»,- прокоментував ситуацію Міністр Тарас Кутовий.

    agronews.ua

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.