• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • В Полтавській області заблокована робота свиноферми
    Опубликовано: 2016-08-16 18:30:00

    Селяни блокують під'їзди до ТОВ «Селянські традиції» ще з 11 серпня для того, щоб зупинити його роботу. Через це загинула частина худоби, тому що на підприємство не можуть завести корми заблокованими шляхами.

    Зазначають, що це вже не перша спроба селян зупинити роботу ТОВ «Сільські традиції», а самі мітингувальники запевняють, що їхня акція мирна.

    ТОВ «Сільські традиції» утримує десятки тисяч свиней. Об’єми падежу поголів’я можуть стати причиною екологічної катастрофи, адже загиблих тварин треба утилізувати.

    В зв’язку з відсутністю в районі здійснення ТОВ «Сільські традиції» своєї господарської діяльності потужностей по утилізації загиблих тварин, масовий падіж свиней неминуче призведе до епідемії інфекційних захворювань.

    Крім того, деякі працівники господарства отримали тілесні ушкодження від представників «мирної акції», які не лише перекривають шлях та вирубують незаконно ліс для барикад, а й мають зброю.

    У ході так званого «мирного» мітингу було зафіксовано ряд кримінально караних діянь мітингуючими, таких як: блокування транспортних комунікацій (ст. 279 КК України), нанесення тілесних ушкоджень працівникам підприємства (ст. 125 КК України), хуліганські дії відносно працівників товариства (ст. 296 КК України), незаконна вирубка лісу (ст. 246 КК України), перешкоджання законній господарській діяльності (ст. 206 КК України), незаконне поводження зі зброєю (ст. 263 КК України), а також безліч діянь, передбачених різними статтями адміністративного кодексу України.

    agronews.ua

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.