• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Паламар про імпорт з Ірландії: У нас свого молока і м'яса мало?
    Опубликовано: 2016-08-07 16:30:00

    Глава асоціації тваринників вважає, що Держпродспроживслужба намагається догодити іноземцям та не думає про інтереси України.

    Глава асоціації тваринників України Ірина Паламар вважає, що ввозити в Україну ірландське м'ясо та молоко - велика помилка.

    Як вже раніше писали Agronews, Ірландія хотіла би ввозити в Україну своє м'ясо та молоко. Про це домовлялися нещодавно голова Держпродспроживслужби Володимир Лапа та посол Ірландії в Україні Чарльз Шіген. Зокрема, йшлося про доступ ірландської яловичини, свинини та молочних продуктів на український ринок.

    "А що, у нас свого молока і м'яса мало? - обурилася Паламар на своїй сторінці в Facebook. - Лапа не думає про захист вітчизняного виробника? Тільки як в черговий раз догодити іноземцям".

    Вона наводить посилання на новину про зустріч і додає: "Коли вже управляти такими службами будуть люди з почуттям власної гідності, і прийматися вигідні для країни рішення?"

    Треба зазначити, що питання доступу українських аграріїв на зустрічі також обговорювалося, і сторони домовилися про взаємне співробітництво, хоча конкретних рішень поки не прийнято.

    agronews.ua

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.