Паламар про імпорт з Ірландії: У нас свого молока і м'яса мало?

07 авг, 16:30

Глава асоціації тваринників вважає, що Держпродспроживслужба намагається догодити іноземцям та не думає про інтереси України.

Глава асоціації тваринників України Ірина Паламар вважає, що ввозити в Україну ірландське м'ясо та молоко - велика помилка.

Як вже раніше писали Agronews, Ірландія хотіла би ввозити в Україну своє м'ясо та молоко. Про це домовлялися нещодавно голова Держпродспроживслужби Володимир Лапа та посол Ірландії в Україні Чарльз Шіген. Зокрема, йшлося про доступ ірландської яловичини, свинини та молочних продуктів на український ринок.

"А що, у нас свого молока і м'яса мало? - обурилася Паламар на своїй сторінці в Facebook. - Лапа не думає про захист вітчизняного виробника? Тільки як в черговий раз догодити іноземцям".

Вона наводить посилання на новину про зустріч і додає: "Коли вже управляти такими службами будуть люди з почуттям власної гідності, і прийматися вигідні для країни рішення?"

Треба зазначити, що питання доступу українських аграріїв на зустрічі також обговорювалося, і сторони домовилися про взаємне співробітництво, хоча конкретних рішень поки не прийнято.

agronews.ua


Адрес новости: http://agrinews.com.ua/show/299695.html



Читайте также: Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM