• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Україні довелося заборонити експорт яловичини з низки країн
    Опубликовано: 2016-08-06 15:30:00

    Україна заборонила імпорт яловичини з низки країн. Причина в тому, що в цих країнах було виявлено нодулярний дерматит, який, як Agronews писали раніше, може стати не меншою проблемою, аніж АЧС.

    За словами керівника Держпродспоживслужби Володимира Лапи, вищеназвана хвороба надзвичайно швидко поширюється територією Балкан, Росії та сусідніх з нею держав.

    При цьому не всі країни погоджуються з обмеженнями, визнає Лапа: "Ми ведемо діалог з ними, щоб оперативно оцінити ситуацію". Щороку ситуація з хворобами ВРХ погіршується, додав керівник Держпродспоживслужби.

    Нагадаємо, раніше експерти констатували, що Україні необхідно розвивати власний ринок яловичини та виводити продукцію на експорт. Україна має дуже добрі умови для розвитку цього напряму – найдешевші у світі корми, географічне розташування поряд с найбільшими ринками збуту та вже існуєче покоління ВРХ.

    agronews.ua

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.