• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • США допоможе Україні боротися із спалахами АЧС
    Опубликовано: 2016-07-22 18:30:00

    У рамках проекту технічної допомоги фахівці лабораторій вже пройшли навчання по сучасних методах діагностики та міжнародних практик з біобезпеки і біологічного захисту.

    Держпродспоживслужба та уряд США співпрацюватимуть у проектах, спрямованих на зменшення загрози від особливо небезпечних хвороб тварин, а також на підвищення біобезпеки та біологічного захисту в Україні, повідомляє прес-служба МінАПК.

    Зокрема, за даними міністерства, у рамках проекту технічної допомоги уряд США підтримав модернізацію державних лабораторій ветеринарної медицини в Дніпровській, Львівській та Луганській областях, а фахівці лабораторій пройшли навчання по сучасних методах діагностики та міжнародних практик з біобезпеки і біологічного захисту.

    Також були проведені тренінги для співробітників лабораторій ветеринарної медицини, спрямовані на діагностику таких захворювань, як африканська чума свиней та лептоспіроз (два найбільш розповсюджених захворювання в Україні та регіоні). 

    agronews.ua

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.