• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • В Україні подорожчає курятина
    Опубликовано: 2016-06-28 18:30:00

    Українцям варто готуватися до підвищення цін на куряче м'ясо. Як повідомив виконавчий директор Союзу птахівників Сергій Карпенко, виробники почнуть переписувати прайси ближче до осені.

    "Необхідність підвищення цін назріла вже давно, так як помітно зросла собівартість продукції. А після підвищення комунальних тарифів і подорожчання кормів працювати за старими розцінками птахофабрикам вкрай складно. І ще невідомо, що буде з майбутнім урожаєм і як в результаті зміниться вартість кормів", - пояснив він.

    За словами Карпенка, на першому етапі ціни можуть вирости на 5-10%.

    За даними Держстату, станом на 10 червня, вартість кілограма м'яса курячої тушки в середньому по Україні склала 39,26 грн., що на 9 коп. більше, ніж в травні. Але в деяких регіонах ціни вище. Наприклад, в Києві - понад 44 грн. /кг, в Чернівецькій області - 40,5 грн. /кг, в Сумській - 41 грн./кг.

    agronews.ua

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.