• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Перспективи українського АПК не обмежуються лише зерном та олією
    Опубликовано: 2016-06-14 19:30:00

    Минулого тижня в столиці, в рамках проведення XXVIII Міжнародної агропромислової виставки «АГРО-2016», відбувся «Український інноваційний агропромисловий форум ’16».

    Участь у форумі, що відбувся під патронатом Мінагрополітики, взяли  понад 350 осіб з 17-ти країн світу. Зокрема, представники таких організацій, як ЄБРР, IFC, AgroGeneration, Case IH, FAO, Svarog West Group, KUHN, DuPont Pioneer, FAO, Platinum Arabia, Horizon Capital, Bayer, McKinsey & Co, Vimal, Райффайзен Банк Аваль, Банк Авангард, Platinum Bank.

    Окрім того, виставку та форум відвідали і представники провідних аграрних компаній України. Власними враженнями від заходу АgroNews.ua попросили поділитися співзасновника компанії-виробника яловичини «Чорнобайпродсервіс» Валентина Шевченка.

    «Я сюди прийшов з однією метою – подивитися те, що мене цікавить більш за все. Раніше поголів’я м’ясного напрямку було значно більше, аніж зараз, адже, нажаль, сьогодні свою діяльність припинили дуже багато господарств. Тим же, що представлені на виставці треба ставити пам’ятник тільки за те, що вони досі тримаються і щось роблять»,- сказав Валентин Шевченко.

    Учасники заходу підкреслили, що перспективи вітчизняного АПК у світі не обмежуються зерном чи олією. Так, останнім часом Україна опановує нові ніші продовольчих товарів. Наші виробники не лише відкривають для себе ринок ЄС, а й виходять на інші найбільші у світі продовольчі ринки — Китаю та Південної Азії. «Отже, є підстави твердити, що цього року Україна залишиться в сфері уваги місцевих і міжнародних стратегічних та фінансових інвесторів», - наголосили учасники форуму.

    agronews.ua

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.