• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Виробництво українського м'яса зросло на 1,4%
    Опубликовано: 2016-06-14 18:30:00

    Упродовж п’яти місяців поточного року, виробництво м’яса (у живій вазі) в Україні зросло на 1,4%, у порівнянні з аналогічним періодом 2015 року.

    У січні-травні 2016 року найбільше м’яса (у живій вазі) виробили у Вінницькій — 191,4 тис. тонн, Черкаській — 183,8 тис. тонн та Дніпропетровській областях — 126,4 тис. тонн.

    Найнижчі показники за згаданий період продемонстрували Луганська — 10,2 тис. тонн, Миколаївська — 13,1 тис. тонн та Чернівецька області — 21,2 тис. тонн.

    Протягом чотирьох місяців поточного року, у порівнянні з аналогічним періодом 2015 року в Україні виробництво м’яса (у живій вазі) зросло на 2,6%.

    agronews.ua

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.