Упродовж п’яти місяців поточного року, виробництво м’яса (у живій вазі) в Україні зросло на 1,4%, у порівнянні з аналогічним періодом 2015 року.
У січні-травні 2016 року найбільше м’яса (у живій вазі) виробили у Вінницькій — 191,4 тис. тонн, Черкаській — 183,8 тис. тонн та Дніпропетровській областях — 126,4 тис. тонн.
Найнижчі показники за згаданий період продемонстрували Луганська — 10,2 тис. тонн, Миколаївська — 13,1 тис. тонн та Чернівецька області — 21,2 тис. тонн.
Протягом чотирьох місяців поточного року, у порівнянні з аналогічним періодом 2015 року в Україні виробництво м’яса (у живій вазі) зросло на 2,6%.
agronews.ua
agrinews.com.ua