• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • На ВДНХ Стартувала XXVIII Міжнародна агропромислова виставка «АГРО–2016»
    Опубликовано: 2016-06-09 12:41:33

    8 червня 2016 року на території Національного комплексу «Експоцентр України» розпочалася XXVIII Міжнародна агропромислова виставка «АГРО–2016». Відкрили виставку прем’єр-міністр України Володимир Гройсман та міністр аграрної політики та продовольства України Тарас Кутовий.
    У ході заходу прем’єр-міністр розповів про перспективи розвитку агросектору. Він наголосив, що необхідно розширювати виробничі потужності, покращувати якість продукції, і що дуже важливо – переходити до більш глибокої переробки сільгосппродукції.
    «В Україні потрібно підтримувати дрібних товаровиробників. Ми маємо збільшити випуск продукції з доданою вартістю, тому що це надасть нові робочі місця та розвиватиме аграрний сектор. А це основний напрямок роботи нового уряду», – зауважив Володимир Гройсман.
    Також у рамках виставки відбувся Український інноваційний агропромисловий форум, який розпочався дискусією «Перезавантаження агропромислової політики. Державні інновації в агропромисловій сфері». Модератором була заступник Міністра аграрної політики та продовольства України з питань європейської інтеграції Владислава Рутицька. З доповідями виступили Володимир Лапа – Голова Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів, Ярема Ковалів – Голова Державного агентства рибного господарства України, Леонід Козаченко - Президент української аграрної конфедерації, Христина Юшкевич – Перший заступник Голови Державного агентства лісових ресурсів України, Андрій Заблоцький – Керівник напрямку сільське господарство, Офіс ефективного регулювання BRD.
    «АГРО–2016» – це найбільша агропромислова виставка Східної Європи, яка є платформою для вдосконалення виробництва, упровадження інновацій і розвитку всіх сфер АПК України; діловий захід, що відкриває можливості для співпраці з країнами-лідерами світового аграрного сектору. Це унікальна нагода для діалогу між Міністерством аграрної політики та продовольства України, українськими асоціаціями, малими і великими підприємствами, іноземними інвесторами. Саме на «АГРО–2016» вирішується стратегія розвитку аграрного сектору на найближчі роки.
    Значну частину виставки зайняли найкращі зразки сучасної техніки: комбайни, трактори, навісне обладнання, обладнання для обробки і зберігання зерна, а також для будівництва агроспоруд та транспортування врожаю. Широкий асортимент дозволить підібрати найоптимальніші та найвигідніші варіанти, які підвищать рівень урожайності та якість виробництва. Для професіоналів «АГРО–2016» – це широка можливість обміну досвідом на діловому рівні завдяки насиченій науковій програмі (інтерактивні брифінги, семінари, конференції, круглі столи).
    У рамках «АГРО–2016» проходять спеціалізовані виставки:
    •ExpoAgroTech – сільськогосподарська техніка, обладнання і запасні частини.
    •Біопаливо – відновлювальні джерела енергії.
    •Hi-Tech Агро – автоматизація, керування альтернативною енергетикою, GPS і GIS-технології.
    •Organic – органічні продукти і технології.
    •Animal'EX – свійські тварини, ветеринарія і продукти для тваринництва.
    •FishExpo – рибне господарство і рибальство.
    •Рослинництво і агрохімія – агротехніка, агрохімія, екологічні продукти і технології, присадибне господарство, садівництво, городництво, рослинництво, теплиці.
    • Agro Build-Expo – будівництво в аграрному секторі: техніка, БМЗ, будівельні матеріали.
    Програмою передбачено дегустацію та продаж екологічної продукції, виставку різних порід тварин і експозицію найпоширеніших промислових риб, яку можна буде спостерігати у відкритих басейнах.
    Також ДП «Чайка» Державного управління справами переставило на виставці свою продукцію – найкращих корів молочної породи.
    Організатор  виставки – Міністерство аграрної політики та продовольства України.

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.