• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Зниження експортного мита припинить вирізання худоби - Ірина Паламар
    Опубликовано: 2016-06-03 15:30:00

    Зниження експортного мита на живу худобу з 10% до 3% сприятиме не лише припиненню вирізання великої рогатої худоби та стабілізації виробництва яловичини в Україні, а й допоможе зробити її видатним експортним продуктом.

    Таку думку висловила голова Асоціації тваринників України Ірина Паламар, коментуючи необхідність прийняття законопроекту №4569 про внесення змін до Закону України «Про вивізне (експортне) мито на живу худобу та шкіряну сировину» (щодо підвищення ефективності ведення галузі), говориться в повідомленні асоціації.

    «Ухвалення цього документа допоможе в подальшому розвитку тваринництва, пожвавленню міжнародної торгівлі, а також збільшенню надходжень до Державного бюджету України, створенню сприятливих умов для здійснення зовнішньоекономічної діяльності суб'єктів господарювання», - зазначила Ірина Паламар.

    За результатами засідання Комітету Верховної Ради з питань аграрної політики та земельних відносин, яке відбулося 31 травня 2016 року, було прийнято рішення рекомендувати Комітету ВРУ з питань податкової та митної політики винести на розгляд парламенту пропозицію підтримати законопроект.

    agronews.ua

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.